Om os

Huset Ribe er en hyggelig café og brugskunst butik beliggende i hjertet af Ribe. Vi er en del af Vinspecialisten, som er et netværk af over 50 vinelskende forhandlere fordelt over hele Danmark. Hver især har vi rigtig mange års erfaring, et hjerte, der banker for det, vi sælger og solide rødder dybt plantet i det lokale forretnings- og erhvervsliv. Vi sælger vin, øl og spiritus til hele Danmark efter nogle få, enkle principper. Hos Huset Ribe kan du også nyde en lækker brunch, kaffe eller frokost, mens du samtidig kan udforske vores udvalg af delikatesser, vin og spiritus. Vores café er indrettet i en rustik og charmerende stil, hvor hyggen altid er i højsædet.

 

Historien

I oktober 2019 slog Søren Olesen og Winni Bonnichsen for første gang dørene op til butikken Huset Ribe på Neder dammen 30 i Ribe. I de charmerende lokaler kan du finde alt, hvad hjertet begærer af delikatesser, vine, spiritus, special øl, brugskunst og en hyggelig caf´e. I juli 2022 blev Huset Ribe en del af Vinspecialisten, hvor vi med stolthed åbnede vores vinafdeling. 

VINSPECIALISTEN I RIBE

Bag disken i Vinspecialisten Ribe vil du møde forretningens ansigt udadtil, Winni Borgdal Bonnichsen. Winni er en erfaren dame, når det kommer til netop vin, spiritus, special øl, delikatesser, specialiteter og brugskunst, hun har et hjerte, der banker for butikken, ligger stor vægt på at møde kunderne med et smil og sit positive væsen. Hun har stor passion for forretningen, og med hendes ildsjæl byder hun kunderne velkommen, med varme. Winni lever og ånder for Huset, og sætter en stor ære i detaljerne, og at hendes kunder går fra Huset med en god oplevelse. Winni og Søren har nøje udvalgt deres sortiment, og med deres rødder plantet solidt i det lokale forretnings- og erhvervsliv, kan de være stolte af den store stabile forretning de har opbygget, hvor deres stærke team står bag dem, klar til at byde dig velkommen alle ugens dage.

VI KAN HJÆLPE DIG HELE VEJEN

Vi har speciale i at lave gavekurve. Du kan få lavet din helt egen gavekurv efter dit ønske til pris og indhold, om det er kollegaerne der skal forkæles eller det er familien, vennerne eller bryllupsgaven der skal i hus, så hjælper vi! Kontakt os gerne på mail eller telefon, hvis du / i skal bruge flere gavekurve til firmagaver eller til et arrangement. Vi bringer gerne gavekurve ud gratis indenfor 5 kilometers radius.